Ejendommen ”Hasle Torv”

Ejendommen, som er fra 2005, har en attraktiv beliggenhed ved Hasle Torv. Komplekset består af 88 elegante ejerlejligheder fordelt på adressen Ryhavevej 1A, 1B, 3A, 3B, 3C, 5A, 5B og 5C.

Der er naturligvis elevator, affaldsskakt og mulighed for parkering. Endvidere er der etableret 11 KW ladestander for opladning af el-biler.

Alle lejlighederne har en stor og lys sydvendt terrasse. Desuden er der på ejendommens sydside anlagt en pæn fælles have.

Hasle Torv har igennem mange år været det centrale knudepunkt i bydelen. Her er forskellige forretninger med gode indkøbsmuligheder. Hasle Torv ligger kun nogle få kilometer fra city, hvortil der er faste busforbindelser med ca. 10 minutters mellemrum. Luften er altid ren og frisk, da Hasle ligger højt og frit i forhold til city.

Fra mange af lejlighederne er der en storslået udsigt over Aarhus, hvor Aarhus Bugten og Marselisborg Skov danner en fantastisk flot baggrund for byens silhuetter. Geografisk set ligger Hasle Torv på et højdepunkt, ca. 68 meter over havet, omgivet af et ringvejssystem, hvortil der er gode forbindelser til Stor Aarhus og det jyske motorvejsnet.

Se ejendommen på Google Maps.

                                                                        Skærmbillede 2012-08-23 Kl . 12.08.59

Fra nogle altaner er der udsigt til "Your rainbow panorama"